Over Ons

Onze dansstudio

Toen Cor en Nora van Rongen in april 2015 te kennen gaven na 85 jaar te stoppen met hun dansstudio hadden we al snel de plannen klaar om het werk van Cor en Nora voor te zetten. Dit met de zelfde kernwaarde als zij jaren in hun Dansstudio hebben gevoerd: gezelligheid, plezier in dansen en persoonlijke aandacht.

Samen hebben we het idee om een Dansstudio te beginnen opgepakt. Met de wijze raad van Cor en Nora zijn we van start gegaan. Na een korte zoektocht hebben we in Dorpshuis ‘t Slotje te Herpen een geschikte locatie gevonden. Middels onze eerste dansavond eind augustus en veel promotie in en rond Berghem zijn we op 6 september 2015 begonnen met de eerste dansles. We zijn toen begonnen met een aantal paren wat verder uit gegroeid is tot 20 paren op drie niveaus: beginners, brons en zilver/zilverster. Om ons verder in Berghem te promoten deden we 27 september 2015 mee met Berghem Bruist.

Wil je meer weten? Mail ons, kom naar onze dansavonden of schrijf je in. Je bent altijd van harte welkom om een kijkje te komen nemen. Kijk voor de danslessen en andere activiteiten in onze agenda.

Voor ons wordt de cursus van september 2018 ons 7e dansseizoen voor ons zelf. De aanmeldingen voor danslessen en privé lessen nemen toe en dat doet ons goed.

Rolf Hoeks

rolfMijn naam is Rolf Hoeks en ben 36 jaar jong. Ik woon en werk in Oss. Ik kom oorspronkelijk uit Herpen. In 2005 ben ik begonnen met dansen bij dansstudio Cor van Rongen in Oss. Hier heb ik mijn eerste stappen gezet… Belangrijke kernwaarde welke ik geleerd heb van Cor en Nora van Rongen zijn: gezelligheid, persoonlijke aandacht en het plezier in dansen.

Na drie jaar dansen ben ik met mijn toenmalige danspartner Jessica op aandringen van Cor danswedstrijden gaan dansen bij de NDO. Al heel snel promoveerde we door de diverse klasse naar de eerste klasse. Dit resulteerde in 2011 in een 2e plaats op het NK en in 2012 werd dit bekroond met een 1e plaats.

Na dit behaalde succes ben ik met mijn huidige danspartner en inmiddels compagnon Lobke gaan dansen. Samen hebben we nu Dansstudio Ro-Lo opgericht en geven we dansles in Berghem.


Lobke Boeijen-van der Wende

Mijn naam is Lobke Boeijen-lobkevan der Wende en 37 jaar jong. Ik woon samen met mijn man Wim en ons zoontje Stijn in Oss. In februari 2016 is ons 2e kindje Elise geboren. Ik ben in 1995 begonnen met dansen bij Cor van Rongen in Oss. Al heel snel had ik de smaak te pakken en ben ik met Marcel gaan wedstrijddansen bij de NDO. Samen hebben wij verschillende finales gedanst in zowel Ballroom als Latin. Na een tijdje ben ik met Twan gaan dansen.

In 2013 ben ik gestart met Rolf. Ik heb altijd met heel veel plezier bij de NDO gedanst. De kenmerken van de NDO zijn kleinschalig wedstrijd dansen, sportief naar elkaar toe zijn, elk paar wordt gelijk gewaardeerd.  Ik vind het erg leuk om iedereen te leren dansen, het belangrijkste vindt ik gezelligheid en plezier in het dansen en om dit over te brengen naar de dansers.

Danscertificaten:

Danscertificaat Middencategorie 1e klasse
Danscertificaat Senioren 1 Hoofdklasse


RO-LO

Reacties zijn gesloten.