Dansstudio Ro-Lo nieuwe stijl!

Dansstudio Ro-Lo nieuwe stijl!

Super trots waren we gisteren met de presentatie van onze nieuwe huisstijl. Na 5 jaar

 wilde we graag een nieuwe uitstraling van al onze uitingen. Uitgangspunt was de vorige huisstijl maar eigenlijk verfijnd: begonnen met het logo en die wat “kloppender” gemaakt door de letters echt met elkaar te laten dansen/verstrengelen. Vanuit daar een kleurenpalet gekozen dat enerzijds warm, gezellig is maar ook professionaliteit uitstraalt. Die kenmerken eigenlijk aangehouden in alle ontwerpen: een balans tussen toegankelijk/speels en professioneel/volwassen.

Op de site van onze ontwerpster Anne de Bekker staan al onze ontwerpen https://anne-maakt.nl/dansstudio-rolo/. Hier kan je tevens bekijken wat Anne voor u kan betekenen. Anne begeleid je van A tot Z. Van ontwerp tot realisatie. Anne bedankt!
We gaan door met fase twee en de verdere ontwikkeling van onze socials en onze evenementen. www.dansstudiorolo.nl, @dansstudiorolo (instagram), Facebook  Meldt je aan en volg ons. Kom maar eens digitaal langs.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *