Over ons

Welkom bij dansstudio Ro-Lo!

Altijd al willen leren dansen?

Blijf niet meer aan de kant zitten. De belangrijkste pijlers van onze dansstudio zijn dat het gaat om de gezelligheid en plezier in het dansen en onze persoonlijke aandacht om je dit stap voor stap te leren. We geven dansles en organiseren dansavonden bij Dorpshuis ‘t Slotje in Herpen. Het lesprogramma is hieronder te downloaden door op de afbeelding te klikken. De agenda is bijgewerkt. We zien je graag bij ons op de dansvloer.Dansen is plezier voor twee!

Toen Cor en Nora van Rongen in april 2015 te kennen gaven na 85 jaar te stoppen met hun dansstudio hadden we al snel de plannen klaar om het werk van Cor en Nora voor te zetten. Dit met de zelfde kernwaarde als zij jaren in hun Dansstudio hebben gevoerd: gezelligheid, plezier in dansen en persoonlijke aandacht.

Samen hebben we het idee om een Dansstudio te beginnen opgepakt. Met de wijze raad van Cor en Nora zijn we van start gegaan. Na een korte zoektocht hebben we in zalencentrum de Merx te Berghem onze eerste geschikte locatie gevonden. Middels onze eerste dansavond eind augustus 2015 en veel promotie in en rond Berghem zijn we op 6 september 2015 begonnen met de eerste dansles. In januari 2019 zijn wij verhuisd naar onze nieuwe locatie dorpshuis ‘t Slotje te Herpen. Wij zijn inmiddels gegroeid naar bijna 80 leden in 5 verschillende groeples-niveaus.


Lespakketten

Danscertificaten

Docenten

Leden