Dansdocenten

Ons team

Docenten met een passie voor dans

Rolf Hoeks

Dansdocent

 

 

 

Mijn naam is Rolf Hoeks. Ik woon en werk in Oss. Ik kom oorspronkelijk uit Herpen. In 2005 ben ik begonnen met dansen bij dansstudio Cor van Rongen in Oss. Hier heb ik mijn eerste stappen gezet… Belangrijke kernwaarden die ik geleerd heb van Cor en Nora van Rongen zijn: gezelligheid, persoonlijke aandacht en het plezier in dansen.

Na drie jaar dansen ben ik met mijn toenmalige danspartner Jessica op aandringen van Cor danswedstrijden gaan dansen bij de NDO. Dit resulteerde in 2011 in een 2e plaats op het NK en in 2012 werd dit bekroond met een 1e plaats.

Na dit behaalde succes ben ik met mijn huidige danspartner en inmiddels compagnon Lobke gaan dansen. Daaruit ontstond als vanzelfsprekend Dansstudio RoLo.

 

 

 

 

Lobke Boeijen

Dansdocent

 

 

 

Mijn naam is Lobke Boeijen-van der Wende. Ik ben getrouwd met Wim en hebben samen 2 kinderen Stijn en Elise. Ik ben in 1995 begonnen met dansen bij Cor van Rongen in Oss. Al heel snel had ik de smaak te pakken en ben ik met Marcel gaan wedstrijddansen bij de NDO. Samen hebben wij verschillende finales gedanst in zowel Ballroom als Latin. Na een tijdje ben ik met Twan gaan dansen.

In 2013 ben ik gestart met Rolf. Ik heb altijd met heel veel plezier bij de NDO gedanst. De kenmerken van de NDO zijn kleinschalige wedstrijden dansen, sportief naar elkaar toe zijn, elk paar wordt gelijk behandeld.

Ik vind het erg leuk om iedereen te leren dansen, het belangrijkste vindt ik gezelligheid en plezier in het dansen en om dit over te brengen naar onze leden.