Dansdocent Lobke Boeijen

Lobke Boeijen

Dansdocent

Ballroom en Latin

Ik ben Lobke Boeijen.

Dansen is mijn grote passie vanaf jongs af aan. Ik ben begonnen met dansen op mijn 15e bij Dansstudio Cor van Rongen in Oss. Dé dansstudio van Oss en omstreken!

Tijdens mijn tijd bij Cor heb ik deelgenomen aan amateur danswedstrijden in zowel de Ballroom als de Latin dansen. Ik heb bij Cor naast mijn eigen danscursussen veel ervaring opgedaan met lesgeven. Er waren meer dagen in de week dat ik wel op de dansvloer stond dan niet.

Samen met mijn compagnon Rolf hebben we deelgenomen aan de diverse cursussen bij Dansstudio Cor van Rongen. De dinsdagavonden waren gevuld met techniek-, amateurs- en wedstrijdtrainingen. Met een vaste groep sluiten we dit telkens gezellig af onder het genot van een hapje en drankje. Het is altijd gezellig bij Cor en de deur staat altijd voor iedereen open.

Toen Cor en Nora aangaven om te gaan stoppen dachten we samen al heel snel om door te willen gaan. Hierdoor zijn Rolf en ik gemotiveerd geraakt om samen Dansstudio Ro-Lo te starten in Herpen.

Wij geven met heel veel plezier les, eerst aan de oud-leden van Cor van Rongen en inmiddels aan ongeveer 70 leden op 5 niveau’s. Iedereen is welkom en gezelligheid staat voorop. Kortom dansen is plezier voor twee!


Ervaring

  • 25 jaar danservaring
  • Sinds 1995 wedstrijddanser
  • 4e klasse ballroom en 2e klasse latin
  • Dansles geven sinds 1997

Contact

Email: info@dansstudiorolo.nl