Dansstudio Ro-Lo, 5 jaar

Dansstudio Ro-Lo, 5 jaar

Dansstudio Ro-Lo bestaat op 16 september 2020 5 jaar. Als je bekijkt waar we vandaan komen van 1 dansniveau met 12 leden nu naar 69 leden op 5 dansniveaus zijn wij super trots dat wij zovelen plezier kunnen laten bleven aan dansen zoals wij die week in week uit beleven. Dansavonden worden druk bezocht. Meer en meer vinden ons voor privéles voor hun grote dag. We genieten van al die blije mensen die voor onze persoonlijke aanpak kiezen en wie we een glimlach op het gezicht kunnen geven. We trachten er altijd naar om dicht bij de leden te zijn en midden in de groep te staan. Samen sterk!

Corona

We hebben er voor gekozen om het feest i.v.m. Corona sowieso uit te stellen tot 2021 zodat we iedereen van het feest kunnen laten genieten. Dansstudio Ro-Lo zijn we samen.

Nieuwe diensten

We hebben onze diensten uitgebreid met meer maatwerk oplossingenmaatwerk oplossingen en voor de zomer 2021 onze zomercursussenzomercursussen. Kom gewoon eens langs op onze kanalen: FacebookInstagram of YouTube.

Een nieuw jasje

We gaan het tweede lustrum zichtbaar veranderen. Dit gaan we doen met een compleet nieuwe website en social media kanalen. We zijn al te vinden op Facebook en YouTube en gaan nu uitbreiden met een Instagram kanaal. Volg ons en blijf op de hoogte van onze belevenissen. Onze huisstijl wordt helemaal gerestyled. In al onze uitingen zullen we onze frisse nieuwe kleuren en logo zien terugkomen.

Voor ons nieuwe uiterlijk van de dansstudio zijn we natuurlijk kort bij huis gebleven en we hebben binnen ons leden een kunstenares gevonden die ons geholpen heeft in het ontwerp en ons begeleid heeft in dit resultaat. Anne bedankt!

We zijn er helemaal klaar voor om nog groter te worden en iedereen blij te maken met dansen zowel jong en oud. Want dansen is plezier voor twee! Meld je aan!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *