top of page
Trouwbeleving XL @ Koekbouw Veghel!
Trouwbeleving XL @ Koekbouw Veghel!

zo 04 feb

|

Veghel

Trouwbeleving XL @ Koekbouw Veghel!

De leukste trouwbeurs van Nederland!

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken

Tijd en locatie

04 feb 2024, 11:00 – 05 feb 2024, 16:00

Veghel, Verlengde Noordkade 14, 5462 EC Veghel, Nederland

Over het evenement

De tiende editie van de leukste, gratis trouwbeurs van Brabant komt eraan! Trouwbeleving XL @ Koekbouw Veghel!

De leukste & gratis trouwbeurs in Brabant waar jullie volop ideeën kunnen opdoen voor jullie grote dag! Of jullie nu opzoek zijn 

naar de leukste regionale bedrijven, tips voor een unieke trouwceremonie of benieuwd zijn naar de beste stylingstips. Bij deze trouwbeurs van Trouwbeleving zijn jullie aan het juiste adres. Op zondag 4 februari 2024 kunnen jullie deze gratis trouwbeurs bezoeken en ontvangen de eerste 150 bruidsparen die zich vooraf aanmelden een gratis goodiebag vol toffe magazines, trouwinspiratie & nog veel meer!

Beleef, proef en geniet tijdens deze trouwbeurs op een unieke trouwlocatie in Veghel, de Koekbouw aan de Noordkade. Ervaar hoe bedrijven uit de trouwbranche hun steentje kunnen bijdragen om jullie trouwdag onvergetelijk te maken. Heb je altijd al eens een trouwceremonie van dichtbij willen meemaken? Kom dan naar een van de real life ceremonies en ervaar wat een trouwambtenaar, zangeres en weddingplanner voor jullie kunnen betekenen en hoe zij jullie dag tot een unieke beleving kunnen maken. Maar dat is natuurlijk nog niet alles, de locatie is volledig aangekleed als trouwlocatie zodat jullie een duidelijk beeld krijgen van de mogelijkheden bij de Koekbouw. Benieuwd hoe de Koekbouw het decor kan vormen voor jullie bruiloft? Kom dan naar de trouwbeurs van Trouwbeleving op 4 februari 2024 tussen 11:00 uur en 16:00 uur en geniet!

Deel dit evenement

bottom of page