top of page
020_TomHeuijerjans_Oss_Losse Boeking_20210731_2V1A4237.jpg

Dans, muziek & plezier

Ooit een hobby, en nu al ruim 323 tevreden leden. Wat zijn we trots. In een korte tijd is de dansschool gegroeid tot de leukste dans community van omgeving Oss.

Ontmoet jouw docenten

Voordat Rolf de dansschool begonnen is, won hij onwijs veel prijzen bij het NK Ballroom & Latin. Bij Dansstudio RO-LO geloven we in kwaliteit boven kwantiteit. Je krijgt les van de allerbeste dansdocenten. 

dansstudio ro-lo

Rolf Hoeks

Dansdocent & trouwspecialist

Geboren en getogen Herpenaar van buiten, reisfreak van binnen. Fanatiek beachvolleybal fluiter en geweldig met getallen. Apetrots op de dansschool voortzetten van leermeester Cor van Rongen. Beste boek: de menukaart. Favo eten: zolang ’t maar veul is. Mag wakker gemaakt worden voor familiedag en een Cuba Libre. 

dansstudio ro-lo

Jessica Kolderie

Dansdocent & trouwspecialist

Vrolijk, gepassioneerd en helemaal fan van de boeken van Stephen King. Kan niet zonder haar heerlijke katten Mickey en Saar. Geniet sinds haar 7e al van ballet, stijldansen, bachata, kizomba en reggaeton. Mag wakker gemaakt worden voor Formule 1 en haar lieve dochter Zelda (uiteraard met een kop verse koffie). Haar levensmotto: Alles is muziek, muziek is àlles en dansen is leven!

Onze
partners

Trots dragen wij bij aan cultureel Brabant, in samenwerking met verschillende initiatieven.

Hier kun je ons vinden

Dansschool

Schoolstraat 2

5373 BC Herpen

Postadres

Meijer van Leeuwenstraat 10 

5348 JW Oss

KVK 92484085

Contact

  • Facebook
  • Instagram
  • LinkedIn

Openingstijden

Di - Vrij

19:00 – 23:00

Zaterdag

20:00 – 23:30

Zondag

15:00 – 23:00

bottom of page