top of page
Bruiden bij de Alter

Een stress-vrije bruiloft met de mooiste openingsdans vol liefde en plezier.

Leer dansen met de liefde van je leven.

Ewoud & Veerle, gelukkig getrouwd

"Wat we zo fijn vinden is de gemoedelijke sfeer. Iedereen helpt elkaar en je mag hier fouten maken, zo leren we van elkaar. Rolf en Lobke geven je veel individuele aandacht en geven je echt goede tips op een opbouwende manier. Ze stralen zoveel plezier in het dansen uit, het is aanstekelijk!"

Bruiloft van je dromen

Ben je klaar om stress-vrij te stralen op jullie grote dag?

Het organiseren van jouw trouwdag is een hele onderneming. Laat je door ons ontzorgen door je trouwfeest knallend met een openingsdans te starten. Hierna kan het feest echt los barsten! 🎉 Tijdens jullie persoonlijke intakegesprek leer je ons - en onze enorme passie voor dansen - kennen. We bespreken alle ins en outs, van muziek tot de tips & tricks over schoenen en kleding. Dus stress niet, want alles komt aan bod.

 

De openingsdans van jullie bruiloft is misschien wel het enige moment dat jij samen met je partner kan genieten, zonder op de foto te moeten of mensen te groeten. Daarom helpen we je graag om dit moment zo magisch mogelijk te maken, zodat jullie even de wereld om je heen vergeten en stralend genieten op de dansvloer (en ja, dat kan ook met twee linker voeten). We nemen je mee in een onvergetelijke ervaring voor de avond van je leven. 💕

Pas getrouwd koppel

Onze belofte aan jou

Je hebt wellicht een partner gevonden, die jullie gaat helpen bij het meest romantische moment van jullie speciale dag. Met ruim 55 tevreden paren zijn wij de go-to bruiloft specialisten voor jouw trouwdag. 

 

Alle dingen waar je misschien al wel - of niet - aan hebt gedacht komen aan bod, zoals jullie favoriete dansnummer, alle belangrijke items van de dans zelf en jullie ideale 'vibe' van jullie grote dag. Jullie krijgen handige tips en tricks voor de leukste openingsdans en alle plannen die daarbij mogelijk zijn. Oftewel, een echt stukje maatwerk waarbij we jullie graag persoonlijk in mee willen nemen.

dansstudiorolo.jpg

Expertise

Met meer dan 25 jaar professionele danservaring en meer dan 55 tevreden bruidsparen zit je bij ons op de juiste plek.

dansstudiorolo.jpg

Geweldige communicatie

Geen lastige e-mails, lange appjes of onduidelijke telefoongesprekken, We houden van heldere communicatie en dat begint bij een face-to-face intakegesprek.

dansstudiorolo.jpg

A-tot-Z begeleiding

Van dansschoenen zonder blaren tot je favoriete dansnummer, al je zorgen weggenomen voor de openingdans van je dromen.

dansstudiorolo.jpg

Creatieve oplossingen

Het belangrijkste onderdeel van de hele dans is de passie en creativiteit. We creëren een dans die perfect bij jullie energie past, zodat jullie genieten, stralen en de show stelen.

dansstudiorolo.jpg

24/7 Support

Hebben jullie een dringende vraag die echt niet kan wachten? No worries, we begrijpen het. Twijfel niet en bel of app ons direct.

dansstudiorolo.jpg

Je droomdans samen

Een laatste moment samen genieten van elkaar op de dansvloer, voordat het feest echt kan starten. Nog even samen genieten, zonder foto's of jullie vrienden groeten.

 • Waar is jullie dansschool?
  Dorpshuis ‘t Slotje Schoolstraat 2 5373 BC, Herpen
 • Kan ik sfeerproeven bij jullie dansschool?
  Yes! Je bent van harte welkom voor een gratis proefles. Stuur ons een berichtje hierover, vinden we leuk.
 • Organiseren jullie ook evenementen?
  Ja, dat doen we zeker. Bekijk alle events bij 'events' en scoor tickets voor de Social Dansavonden, cocktailparty's en meer.
 • Hoe zit het met parkeren?
  Je kunt gratis parkeren tegenover de dansschool bij de Plus.
 • Kan ik op locatie betalen?
  Ja! Je kunt bij ons pinnen bij de dansschool.
 • Ik ben onwijs benieuwd, wanneer heb ik een intake nodig?
  Een intakegesprek boek je voor een openingsdans voor je bruiloft, privéles, of maatwerk. Denk hierbij aan cursussen, bedrijfsuitjes, privéles met je vrienden en familie, demonstraties, workshops, etc. Boek hiervoor een intakegesprek, zodat we samen iets moois kunnen organiseren.
 • Wanneer begint de eerste groepsles?
  Je kunt je vanaf nu inschrijven voor de zomercursussen, maar let op: vol is vol! Geniet van een stress-vrije zomer met vijf heerlijke dansavonden vol met Ballroom Techniek, de Braziliaanse Samba en de Dominicaanse Bachata (nieuw!). Krijg 25% korting bij je 2e en 3e cursus. Schrijf je in voor je 1e en je ontvangt jouw unieke kortingscoupon per mail.
 • Kan ik later instromen voor groepslessen?
  Jazeker! Je kunt instromen tot en met de vierde dansles van het dansseizoen. Is deze al voorbij? Stuur ons dan even een berichtje, dan vinden we een passende oplossing. 👯
 • Hebben jullie een dresscode?
  Welke kleding je draagt is jouw eigen feestje! ✨ Als het gaat om schoenen: het liefste gladde of leren zolen. Geen sneakers, dat danst niet fijn.
 • Ik heb al danservaring, welk niveau past bij mij?
  Stuur ons een berichtje voor een proefles, dan kijken we samen welk niveau het beste bij je past!
 • HELP! Mijn danspartner heeft een ander dansniveau.
  Wij raden het dan aan om samen lekker op het laagste niveau in te stromen, of privéles te nemen.
 • Ik heb geen danspartner, wat nu?
  Geen stress! Wij hebben een aantal dansers beschikbaar. Laat het ons weten, dan regelen we een danspartner voor je.
 • Waar vind ik jullie lesrooster?
  Bij de lessen kun je per les het lesrooster zien en als je je inschrijft krijg je een eigen ledenpagina met al je lessen in een overzicht.
 • Wat boek ik nu precies?
  De mogelijke datums die je krijgt te zien is voor jullie intakegesprek!
 • Waarom adviseren jullie om op onze trouwschoenen te dansen tijdens de lessen?
  Je kan je trouwschoenen alvast inlopen en je went aan dansen op je trouwschoenen - maar: geen verplichtingen. Je kan als alternatief een soort gelijke schoen pakken om te oefenen.
 • We hebben beide geen danservaring. Kunnen we een openingsdans leren?
  Het is nog nooit voorgekomen dat we dit niet binnen 6 lessen voor elkaar hebben gekregen. We beginnen met een basis en gaan vandaar uit verder met figuren die bij jullie passen. De lessen zijn 1 op 1, dus jullie bereiken veel in zes uur tijd.
 • Waarom adviseren jullie om te kijken hoe mijn trouwjurk valt tijdens het dansen?
  We hebben een keer mee gemaakt dat bij de eerste stap van de bruid, zij haar hak direct in haar jurk zet waarmee de openingsdans ten einde kwam. Bespreek de mogelijkheden in de trouwwinkel. Bekijk hier of je alle moves van je dans kan maken.
 • Hoe lang dient een openingsdans te duren?
  We adviseren om de openingsdans maximaal 2,5 tot 3 minuten te laten duren om niet de aandacht van je publiek te verliezen. We maken de muziek graag voor je op maat. Meestal zijn dit twee coupletten en twee refreinen.
bottom of page