top of page
Bruiden bij de Alter

Een stress-vrije bruiloft met de mooiste openingsdans vol liefde en plezier.

Leer dansen met de liefde van je leven.

Ewoud & Veerle, gelukkig getrouwd

"Wat we zo fijn vinden is de gemoedelijke sfeer. Iedereen helpt elkaar en je mag hier fouten maken, zo leren we van elkaar. Rolf en Lobke geven je veel individuele aandacht en geven je echt goede tips op een opbouwende manier. Ze stralen zoveel plezier in het dansen uit, het is aanstekelijk!"

Bruiloft van je dromen

Ben je klaar om stress-vrij te stralen op jullie grote dag?

 • Maak kennis met Dansstudio RO-LO voor jullie droombruiloft.


  Vrijblijvend
 • Budgetvriendelijke lessen voor een sterke basis.


  275 euro
 • Basic? What's that? Jullie gaan voor de full experience.


  425 euro
 • Dans samen met vrienden & familie op jullie onvergetelijke avond.


  575 euro

Het organiseren van jouw trouwdag is een hele onderneming. Laat je door ons ontzorgen door je trouwfeest knallend met een openingsdans te starten. Hierna kan het feest echt los barsten! 🎉 Tijdens jullie persoonlijke intakegesprek leer je ons - en onze enorme passie voor dansen - kennen. We bespreken alle ins en outs, van muziek tot de tips & tricks over schoenen en kleding. Dus stress niet, want alles komt aan bod.

 

De openingsdans van jullie bruiloft is misschien wel het enige moment dat jij samen met je partner kan genieten, zonder op de foto te moeten of mensen te groeten. Daarom helpen we je graag om dit moment zo magisch mogelijk te maken, zodat jullie even de wereld om je heen vergeten en stralend genieten op de dansvloer (en ja, dat kan ook met twee linker voeten). We nemen je mee in een onvergetelijke ervaring voor de avond van je leven. 💕

Pas getrouwd koppel

Onze belofte aan jou

Je hebt wellicht een partner gevonden, die jullie gaat helpen bij het meest romantische moment van jullie speciale dag. Met ruim 55 tevreden paren zijn wij de go-to bruiloft specialisten voor jouw trouwdag. 

 

Alle dingen waar je misschien al wel - of niet - aan hebt gedacht komen aan bod, zoals jullie favoriete dansnummer, alle belangrijke items van de dans zelf en jullie ideale 'vibe' van jullie grote dag. Jullie krijgen handige tips en tricks voor de leukste openingsdans en alle plannen die daarbij mogelijk zijn. Oftewel, een echt stukje maatwerk waarbij we jullie graag persoonlijk in mee willen nemen.

dansstudiorolo.jpg

Expertise

Met meer dan 25 jaar professionele danservaring en meer dan 55 tevreden bruidsparen zit je bij ons op de juiste plek.

dansstudiorolo.jpg

Geweldige communicatie

Geen lastige e-mails, lange appjes of onduidelijke telefoongesprekken, We houden van heldere communicatie en dat begint bij een face-to-face intakegesprek.

dansstudiorolo.jpg

A-tot-Z begeleiding

Van dansschoenen zonder blaren tot je favoriete dansnummer, al je zorgen weggenomen voor de openingdans van je dromen.

dansstudiorolo.jpg

Creatieve oplossingen

Het belangrijkste onderdeel van de hele dans is de passie en creativiteit. We creëren een dans die perfect bij jullie energie past, zodat jullie genieten, stralen en de show stelen.

dansstudiorolo.jpg

24/7 Support

Hebben jullie een dringende vraag die echt niet kan wachten? No worries, we begrijpen het. Twijfel niet en bel of app ons direct.

dansstudiorolo.jpg

Je droomdans samen

Een laatste moment samen genieten van elkaar op de dansvloer, voordat het feest echt kan starten. Nog even samen genieten, zonder foto's of jullie vrienden groeten.

bottom of page