wij zijn dansstudio ro-lo

Dansen is plezier voor twee

Dans, muziek & plezier

Onze dansschool gaat over mensen. Wij creëren een plek waar je graag bent en waar je je thuis voelt. Waar je jezelf kunt zijn. Een plek om te leven en vrij te zijn, vol dans, muziek en plezier.

Samen werken wij aan een omgeving voor beter leven. Een omgeving waar je hart sneller van gaat kloppen, waar je elke dag nieuwe dingen leert en waar je lacht als nooit tevoren, Dat is onze missie, een missie die vandaag de dag belangrijker is dan ooit.

leden in beeld

“Een goede dansschool met leuke mensen die de danslessen geven!!” door L. Huibers,

“Leuke dansschool waar de lessen op een heel ontspannen manier gegeven worden!” door Anja van Lieshout.

⭐⭐⭐⭐⭐

lobke boeijen, dansdocent

Vrolijke moeder van twee, ziet er nog steeds uit als achttien. Favo eten: uit eigen keuken. De beste momenten in haar leven zijn: 1) met haar kids, 2) zonder haar kids. Kan niet zonder haar glitter dansschoenen. Geniet enorm als ze samen met haar man Wim (eindelijk eens) de dansvloer verovert. Mag wakker gemaakt worden voor video’s van haar wedstrijddagen in Ballroom en Latin.

rolf hoeks, dansdocent

Geboren en getogen Herpenaar van buiten, reisfreak van binnen. Fanatiek beachvolleybal fluiter en geweldig met getallen. Apetrots op de dansschool voortzetten van leermeester Cor van Rongen. Beste boek: de menukaart. Favo eten: zolang ’t maar veul is. Mag wakker gemaakt worden voor familiedag en een Cuba Libre. 

gewonnen prijzen

Danscertificaat c. van rongen

Lobke slaagde met trots cumlaude in Ballroom en Latin in Oss bij Dansstudio Cor van Rongen in 2008. Hier was zij als tiener al begonnen met dansen en groeide uit tot een groots talent!

Promotiecertificaat

Na het behalen van de eerste plaats op het NK in 2012 was het tijd om te promoveren voor Rolf. Hij ging van A-klasse naar Hoofdklasse bij het NDO in 2012. Dit is het hoogste niveau bij NDO.

3 x NK in Ballroom & Latin

Lobke droomt en praat nog veel over de leuke tijden met alle vrienden tijdens de wedstrijden. Met zijn allen met bussen vol naar wedstrijden, elkaars haren doen en elkaar aanmoedigen. Zo heeft Lobke ook verschillende prijzen gewonnen waaronder A-klasse Ballroom en Latin in het NK NDO.

1e prijs | NK Senioren

Na in 2011 net naast de 1e prijs gegrepen te hebben behaalde Rolf in 2012 de 1e prijs A-klasse en werd hij Nederlands Kampioen bij het NK. Deze werd gehouden in een mooie grote balzaal en zijn overwinning werd goed gevierd met alle aanwezige leden van dansstudio Cor van Rongen en zijn ouders.