Over Ons

Onze dansstudio

Toen Cor en Nora van Rongen in april 2015 te kennen gaven na 85 jaar te stoppen met hun dansstudio hadden we al snel de plannen klaar om het werk van Cor en Nora voor te zetten. Dit met de zelfde kernwaarde als zij jaren in hun Dansstudio hebben gevoerd: gezelligheid, plezier in dansen en persoonlijke aandacht.

Samen hebben we het idee om een Dansstudio te beginnen opgepakt. Met de wijze raad van Cor en Nora zijn we van start gegaan. Na een korte zoektocht hebben we in zalencentrum de Merx te Berghem onze eerste geschikte locatie gevonden. Middels onze eerste dansavond eind augustus en veel promotie in en rond Berghem zijn we op 6 september 2015 begonnen met de eerste dansles. In januari 2019 zijn wij verhuisd naar onze nieuwe locatie dorpshuis ‘t Slotje te Herpen. Wij zijn inmiddels gegroeid naar bijna 80 leden in 5 verschillende cursussen.

Wil je meer weten? Mail ons, kom naar onze dansavonden of schrijf je in. Je bent altijd van harte welkom om een kijkje te komen nemen en met onze les mee te doen. Kijk voor het lesprogramma op onze startpagina.

Voor ons wordt de cursus van januari 2020 ons 10e dansseizoen voor ons zelf. De aanmeldingen voor danslessen en privé lessen nemen toe en dat doet ons goed.

Groepsfoto afdansen zondag en donderdag cursus 2019

Groepsfoto afdansen zondag en donderdag cursus 2019

Rolf Hoeks

RolfMijn naam is Rolf Hoeks. Ik woon en werk in Oss. Ik kom oorspronkelijk uit Herpen. In 2005 ben ik begonnen met dansen bij dansstudio Cor van Rongen in Oss. Hier heb ik mijn eerste stappen gezet… Belangrijke kernwaarde welke ik geleerd heb van Cor en Nora van Rongen zijn: gezelligheid, persoonlijke aandacht en het plezier in dansen.

Na drie jaar dansen ben ik met mijn toenmalige danspartner Jessica op aandringen van Cor danswedstrijden gaan dansen bij de NDO. Al heel snel promoveerde we door de diverse klasse naar de eerste klasse. Dit resulteerde in 2011 in een 2e plaats op het NK en in 2012 werd dit bekroond met een 1e plaats.

Na dit behaalde succes ben ik met mijn huidige danspartner en inmiddels compagnon Lobke gaan dansen. Samen hebben we nu Dansstudio Ro-Lo opgericht en geven we dansles in Herpen.

 


Lobke Boeijen-van der Wende

Mijn naam is Lobke Boeijen-van der Wende. Ik ben getrouwd met Wim en hebben samen 2 kinderen Stijn en Elise. Ik ben in 1995 begonnen met dansen bij Cor van Rongen in Oss. Al heel snel had ik de smaak te pakken en ben ik met Marcel gaan wedstrijddansen bij de NDO. Samen hebben wij verschillende finales gedanst in zowel Ballroom als Latin. Na een tijdje ben ik met Twan gaan dansen.

In 2013 ben ik gestart met Rolf. Ik heb altijd met heel veel plezier bij de NDO gedanst. De kenmerken van de NDO zijn kleinschalige wedstrijden dansen, sportief naar elkaar toe zijn, elk paar wordt gelijk behandeld.  Ik vind het erg leuk om iedereen te leren dansen, het belangrijkste vindt ik gezelligheid en plezier in het dansen en om dit over te brengen naar onze leden.

Danscertificaten:

Danscertificaat Middencategorie 1e klasse
Danscertificaat Senioren 1 Hoofdklasse


Groepsfoto maandag avond beginners cursus 2019

Groepsfoto maandag avond beginners cursus 2019.

Reacties zijn gesloten.