top of page
dansstudio rolo.jpg

Lichaam, hoofd & hart in balans

Heb je altijd gedacht dat privéles alleen voor BN'ers of mensen met heel veel geld waren weggelegd? Dat is gelukkig allang verleden tijd. 

Bij Dansstudio RO-LO krijg je voor een laag tarief één-op-één danslessen. Tijdens een intensieve sessie leer je samen met jouw vaste dansdocent stap voor stap jouw favoriete dans, alles op je eigen tempo. 

Jouw privédocent begeleidt, motiveert en adviseert je. Je docent geeft je nét dat zetje in de rug op het moment dat jij dat o zo hard nodig hebt. 

 

Of je nou net begonnen bent met dansles, of al een ervaren ster bent; waar je ook staat binnen je dansreis; samen boeken jullie resultaten, voor de rest van je leven.

 • Leer één-op-één jouw favoriete danstechnieken.

  1 uur

  50 euro

Tevreden leden

Dit willen onze leden graag met je delen over hun ervaring met de dansschool. 

"Elke week gaan we met plezier richting Herpen voor onze wekelijkse dansles. Want ja, dansen is echt plezier voor twee. Niks in het stramien, maar gewoon gezellig en ontspannen."

Anja van Lieshout

Recreanten

"Wat we zo fijn vinden is de gemoedelijke sfeer, iedereen helpt elkaar, Rolf en Lobke geven je veel persoonlijke aandacht, opbouwende tips en stralen aanstekelijk veel plezier uit."

Ewoud en Veerle

Beginners

"Dansen bij ROLO is: Gezelligheid, lekkere muziek, samen plezier en met de groep, op een prettige en ontspannen manier de pasjes leren onder begeleiding van Rolf en Lobke.

Henk en Alida

Brons

 • Waar is jullie dansschool?
  Dorpshuis ‘t Slotje Schoolstraat 2 5373 BC, Herpen
 • Kan ik sfeerproeven bij jullie dansschool?
  Yes! Je bent van harte welkom voor een gratis proefles. Stuur ons een berichtje hierover, vinden we leuk.
 • Organiseren jullie ook evenementen?
  Ja, dat doen we zeker. Bekijk alle events bij 'events' en scoor tickets voor de Social Dansavonden, cocktailparty's en meer.
 • Hoe zit het met parkeren?
  Je kunt gratis parkeren tegenover de dansschool bij de Plus.
 • Kan ik op locatie betalen?
  Ja! Je kunt bij ons pinnen bij de dansschool.
 • Ik ben onwijs benieuwd, wanneer heb ik een intake nodig?
  Een intakegesprek boek je voor een openingsdans voor je bruiloft, privéles, of maatwerk. Denk hierbij aan cursussen, bedrijfsuitjes, privéles met je vrienden en familie, demonstraties, workshops, etc. Boek hiervoor een intakegesprek, zodat we samen iets moois kunnen organiseren.
 • Wanneer begint de eerste groepsles?
  De groepslessen starten twee keer per jaar: in september en januari. Je kunt instromen tot de vierde les en tussentijds hebben we verschillende workshops waar je aan deel kan nemen. Benieuwd naar alle mogelijkheden? Stuur ons een bericht, vinden we leuk.
 • Kan ik later instromen voor groepslessen?
  Jazeker! Je kunt instromen tot en met de vierde dansles van het dansseizoen. Is deze al voorbij? Stuur ons dan even een berichtje, dan vinden we een passende oplossing. 👯
 • Hebben jullie een dresscode?
  Welke kleding je draagt is jouw eigen feestje! ✨ Als het gaat om schoenen: het liefste gladde of leren zolen. Geen sneakers, dat danst niet fijn.
 • Ik heb al danservaring, welk niveau past bij mij?
  Stuur ons een berichtje voor een proefles, dan kijken we samen welk niveau het beste bij je past!
 • HELP! Mijn danspartner heeft een ander dansniveau.
  Wij raden het dan aan om samen lekker op het laagste niveau in te stromen, of privéles te nemen.
 • Ik heb geen danspartner, wat nu?
  Geen stress! Wij hebben een aantal dansers beschikbaar. Laat het ons weten, dan regelen we een danspartner voor je.
 • Waar vind ik jullie lesrooster?
  Bij de lessen kun je per les het lesrooster zien en als je je inschrijft krijg je een eigen ledenpagina met al je lessen in een overzicht.
 • Wat boek ik nu precies?
  De mogelijke datums die je krijgt te zien is voor jullie intakegesprek!
 • Waarom adviseren jullie om op onze trouwschoenen te dansen tijdens de lessen?
  Je kan je trouwschoenen alvast inlopen en je went aan dansen op je trouwschoenen - maar: geen verplichtingen. Je kan als alternatief een soort gelijke schoen pakken om te oefenen.
 • We hebben beide geen danservaring. Kunnen we een openingsdans leren?
  Het is nog nooit voorgekomen dat we dit niet binnen 6 lessen voor elkaar hebben gekregen. We beginnen met een basis en gaan vandaar uit verder met figuren die bij jullie passen. De lessen zijn 1 op 1, dus jullie bereiken veel in zes uur tijd.
 • Waarom adviseren jullie om te kijken hoe mijn trouwjurk valt tijdens het dansen?
  We hebben een keer mee gemaakt dat bij de eerste stap van de bruid, zij haar hak direct in haar jurk zet waarmee de openingsdans ten einde kwam. Bespreek de mogelijkheden in de trouwwinkel. Bekijk hier of je alle moves van je dans kan maken.
 • Hoe lang dient een openingsdans te duren?
  We adviseren om de openingsdans maximaal 2,5 tot 3 minuten te laten duren om niet de aandacht van je publiek te verliezen. We maken de muziek graag voor je op maat. Meestal zijn dit twee coupletten en twee refreinen.
bottom of page